Μάνος Τασάκος

Δωρεές

Βοηθήστε μας να κρατήσουμε αναμμένο το φώς τής καλής λογοτεχνίας…

Ας το ξεκαθαρίσωμε από τήν αρχή: Όσοι ασχολούμεθα με αυτό το blog και το περιοδικό “χίμαιρα” το κάνουμε σε απόλυτα εθελοντική βάση. Κανείς από εμάς, (και οπωσδήποτε όχι ο Μάνος Τασάκος), δεν είναι αναμεμιγμένος σε μή κερδοσκοπικές οργανώσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς, κομματικούς ή πολιτικούς φορείς, εκδοτικές επιχειρήσεις, επιχειρηματικές ή άλλες κερδοσκοπικές δραστηριότητες. Δεν έχουμε εισπράξει, (ούτε το έχουμε άλλωστε επιδιώξει), ούτε ένα ευρώ από διαφημίσεις, επιδοτήσεις πάσης φύσεως ή προγράμματα εγχώρια και ευρωπαϊκά. Η ενασχόλησή μας με αυτό το ιστολόγιο και κυρίως με το περιοδικό “χίμαιρα” πού ολοκληρώθηκε πρόσφατα, απαιτεί πολλές φορές εργασία πολλών ημερών ή μηνών και ως κίνητρο έχει αποκλειστικά τήν αγάπη μας για τήν καλή λογοτεχνία και τήν ανάδειξή της σε ένα αναγνωστικό κοινό, πού αναζητά τήν ποιότητα και το άξιο κείμενο. Κανείς δεν μάς ανάγκασε να υπηρετήσουμε ένα τέτοιο σκοπό και γι αυτό κι εμείς δεν αναγκάζουμε κανέναν να συνεισφέρει σε τούτη τήν προσπάθεια. Γι’ αυτό άλλωστε όλες οι εργασίες μας, (κριτικές σε χειρόγραφα, άρθρα, έρευνα, ευρύτερο λογοτεχνικό έργο), κινούνται πάντοτε προς τήν μία κατεύθυνση, (εκείνη τού αναγνώστη), χωρίς καμία απαίτηση οικονομικής, ηθικής ή άλλης ανταπόδοσης. Αυτό είναι κάτι πού δεν πρόκειται να αλλάξει και γι’ αυτόν τόν λόγο, όλο αυτό το έργο διατίθεται πάντοτε ελεύθερα στο διαδίκτυο και σε όποιον ενδιαφέρεται να το αναγνώσει, να το κρίνει ή να το εμπλουτίσει.

Παρά ταύτα ιστοσελίδα δίχως καθόλου έσοδα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει, καθώς υπάρχουν ανελαστικές δαπάνες για την φιλοξενία και την συντήρησή της. Όσοι λοιπόν το θέλουν και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν με τρεις τρόπους. Ο ένας είναι εκείνος ο κλασικός τής δωρεάς, (μέσω paypal), συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και προσφέροντας είτε κάποιο από τα προκαθορισμένα ποσά, είτε όποιο άλλο ποσό.

Ο δεύτερος τρόπος είναι με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς  GR0801719080006908143392990 (δικαιούχος θα πρέπει να εμφανίζεται ο Χρήστος Γρηγοριάδης).

Για τον τρίτο τρόπο που δεν έχει καμία επιβάρυνση για εσάς, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

 

Στηρίζω τήν καλή λογοτεχνία και το ιστολόγιο Μάνος Τασάκος

Personal Info

Donation Total: 5.00€

Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών μας!

Κράτα το

Αλεξάνδρα Δ.200 ευρώ
Άνδρέας Χριστ.20 ευρώ
Άννα Ιακ. 30 ευρώ
Μενέλαο Ζησ.55 ευρώ
Μαρία Παπ.10 ευρώ
Γιώργο Ανασ.15 ευρώ
Μαρίνα Κελ.25 ευρώ
Ζωή Καραπ.20 ευρώ
Σωκράτη Βεκ.45 ευρώ
Αφροδίτη Καρ.40 ευρώ
Γιάννης Θεοφ.60 ευρώ
Θανάσης Καρ.250 ευρώ
Βενετία Κυπ.10 ευρώ
Ιάκωβο Πρ.5 ευρώ
Ενδεικτικά μερικοί από τους δωρητές μας. Οι περισσότεροι προτιμούν την ανωνυμία κι έτσι καθιερώσαμε την ανώνυμη δωρεά για όλους. Εάν κάποιος όμως το επιθυμεί, μπορεί να δημοσιευθεί ολόκληρο το ονοματεπώνυμο. Θερμές ευχαριστίες σε όλους!
Send this to a friend