Διαμοιρασμός τού Κειμένου
0Shares
Βοηθήστε μας να κρατήσουμε αναμμένο το φώς τής καλής λογοτεχνίας…

Ας το ξεκαθαρίσωμε από τήν αρχή: Όσοι ασχολούμεθα με αυτό το blog, το κάνουμε σε απόλυτα εθελοντική βάση. Κανείς από εμάς, (και οπωσδήποτε όχι ο Μάνος Τασάκος), δεν είναι αναμεμιγμένος σε μή κερδοσκοπικές οργανώσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς, κομματικούς ή πολιτικούς φορείς, εκδοτικές επιχειρήσεις, επιχειρηματικές ή άλλες κερδοσκοπικές δραστηριότητες. Δεν έχουμε εισπράξει, (ούτε το έχουμε άλλωστε επιδιώξει), ούτε ένα ευρώ από διαφημίσεις, επιδοτήσεις πάσης φύσεως ή προγράμματα εγχώρια και ευρωπαϊκά. Η ενασχόλησή μας με αυτό το ιστολόγιο, απαιτεί πολλές φορές εργασία πολλών ημερών ή μηνών και ως κίνητρο έχει αποκλειστικά τήν αγάπη μας για τήν καλή λογοτεχνία και τήν ανάδειξή της σε ένα αναγνωστικό κοινό, πού αναζητά τήν ποιότητα και το άξιο κείμενο. Κανείς δεν μάς ανάγκασε να υπηρετήσουμε ένα τέτοιο σκοπό και γι’ αυτό κι εμείς δεν αναγκάζουμε κανέναν να συνεισφέρει σε τούτη τήν προσπάθεια. Γι’ αυτό άλλωστε όλες οι εργασίες μας, (κριτικές σε χειρόγραφα, άρθρα, έρευνα, ευρύτερο λογοτεχνικό έργο), κινούνται πάντοτε προς τήν μία κατεύθυνση, (εκείνη τού αναγνώστη), χωρίς καμία απαίτηση οικονομικής, ηθικής ή άλλης ανταπόδοσης. Αυτό είναι κάτι πού δεν πρόκειται να αλλάξει και γι’ αυτόν τόν λόγο, όλο αυτό το έργο διατίθεται πάντοτε ελεύθερα στο διαδίκτυο και σε όποιον ενδιαφέρεται να το αναγνώσει, να το κρίνει ή να το εμπλουτίσει.

Παρά ταύτα ιστοσελίδα δίχως καθόλου έσοδα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει, καθώς υπάρχουν ανελαστικές δαπάνες για την φιλοξενία και την συντήρησή της. Όσοι λοιπόν το θέλουν και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν με τρεις τρόπους. Ο ένας είναι εκείνος ο κλασικός τής δωρεάς, (μέσω paypal), πατώντας επάνω στο αντίστοιχο κουμπί πιο κάτω και προσφέροντας το οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο ποσό επιθυμείτε. Δεν υπάρχει κατώτατο όριο προσφοράς.

Προσφορά

Δωρεές πάνω από 100 ευρώ παίρνουν ως δώρο το δίτομο έργο τού Μάνου Τασάκου “Κείμενα 2012 – 2022”.

Κράτα το

Ο δεύτερος τρόπος είναι με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς  GR0801719080006908143392990 (δικαιούχος θα πρέπει να εμφανίζεται ο Χρήστος Γρηγοριάδης). Στην περίπτωση που σάς διευκολύνει άλλη τράπεζα επικοινωνήστε μαζί μας στο manostasakos@gmail.gr και θα σας σταλούν τα αντίστοιχα στοιχεία για κατάθεση.

Για τον τρίτο τρόπο που δεν έχει καμία επιβάρυνση για εσάς, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Αλεξάνδρα Δ.1.200 ευρώ
Άνδρέας Χριστ.20 ευρώ
Άννα Ιακ. 30 ευρώ
Μενέλαο Ζησ.55 ευρώ
Μαρία Παπ.10 ευρώ
Γιώργο Ανασ.220ευρώ
Μαρίνα Κελ.25 ευρώ
Ζωή Καραπ.20 ευρώ
Σωκράτη Βεκ.45 ευρώ
Αφροδίτη Καρ.40 ευρώ
Γιάννης Θεοφ.60 ευρώ
Θανάσης Καρ.250 ευρώ
Βενετία Κυπ.50 ευρώ
Ιάκωβο Πρ.5 ευρώ
Ενδεικτικά μερικοί από τους δωρητές μας. Οι περισσότεροι προτιμούν την ανωνυμία κι έτσι καθιερώσαμε την ανώνυμη δωρεά για όλους. Εάν κάποιος όμως το επιθυμεί, μπορεί να δημοσιευθεί ολόκληρο το ονοματεπώνυμο. Θερμές ευχαριστίες σε όλους!
Διαμοιρασμός τού Κειμένου
0Shares