Διαμοιρασμός τού Κειμένου
0Shares

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις
και
Υποστήριξη τού site μας

Τι είναι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;

Κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία διαδικτυακά από τις επιχειρήσεις που φαίνονται παρακάτω, μία ελάχιστη προμήθεια πιστώνεται στο ιστολόγιό μας. Ο κατάλογος τών συνεργατών μας ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπάρχει επιβάρυνση στην τιμή παραγγελίας μου;

Η τελική τιμή τού προϊόντος που παραγγέλνετε δεν αλλάζει καθόλου όταν χρησιμοποιείτε την σελίδα μας για τις παραγγελίες σας, ούτε υπάρχει κάποια άλλη κρυφή επιβάρυνση. Εσείς αγοράζατε στο κόστος που θα πληρώνατε έτσι κι αλλιώς, είτε στο φυσικό, είτε στο διαδικτυακό κατάστημα τής επιχείρησης.

Γιατί να παραγγείλω μέσα από το site σας;

Οι αγορές μέσω των (affiliate) συνδέσμων τής ιστοσελίδας μας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάς υποστηρίξετε, (εάν βεβαίως κρίνετε ότι τα κείμενά μας το αξίζουν), χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ. Επιπλέον κατά καιρούς, υπάρχουν προσφορές μέσα στα άρθρα μας που προσφέρουν επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές από επιχειρήσεις τού καταλόγου.

Είναι η διαδικασία ασφαλής για μένα;

Όταν πατήσετε σε κάποιο από τα τα εμπορικά σήματα που υπάρχουν παρακάτω, στην πραγματικότητα μεταφέρεστε στην κεντρική σελίδα τής επιχείρησης. Από εκείνη την στιγμή και μετά το site μας δεν παίζει κανέναν ρόλο σε όλη την διαδικασία αγορών και η ασφάλεια που έχετε είναι εκείνη που προσφέρει η επιχείρηση από την οποία κάνετε τις αγορές σας.

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις






























































































Εάν πάλι δεν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για τις αγορές σας και έχετε την οικονομική δυνατότητα, πατήστε στο κουμπί πιο κάτω για να μεταφερθείτε στην σελίδα για τους δωρητές μας…


Πώς θα κάνω μία δωρεά;

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Διαμοιρασμός τού Κειμένου
0Shares