Διαμοιρασμός τού Κειμένου
464Shares
ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΕΛΙΚΟ

Πριν διαβάσετε παρακάτω

Για σάς που δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες: Μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας την παραγγελία. Απλώς στείλτε μας ένα email στο manostasakos@gmail.com, όπου θα πρέπει να γράψετε τα στοιχεία σας, τον αριθμό αντιτύπων που επιθυμείτε και την τράπεζα που σάς εξυπηρετεί. Αμέσως μετά θα σάς στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης τής παραγγελίας και οδηγίες για την πληρωμή.

Σαράντα τέσσερα κείμενα και μία συνέντευξη για την Ποίηση κυρίως, αλλά και για την παιδεία και τον πολιτισμό. Για εκείνους που ασχολούνται με την λογοτεχνία, είναι ένα έργο πολύτιμο που δίνει απαντήσεις, αλλά θέτει και τα πιο σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα μέσα από στίχους γνωστών και άγνωστων ποιητών. Περίπου χίλιες συνολικά σελίδες σε δύο τόμους, τα δύο πρώτα μέρη μιάς τριλογίας για την ποίηση – ο τρίτος τόμος βρίσκεται στο στάδιο τής προετοιμασίας.

Μετά από πολλές αναβολές και δυσκολίες, είναι επιτέλους διαθέσιμα τα κείμενα δεκαετίας τού Μάνου Τασάκου, συγκεντρωμένα σε δύο τόμους Πριν σάς δείξουμε αναλυτικά, βήμα το βήμα, το πώς μπορείτε να τα παραγγείλετε, μία απαραίτητη διευκρίνηση.

Οι εποχές που ζούμε είναι εποχές λιτότητας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα ακόμη και με τις απλές, καθημερινές υποχρεώσεις. Σε τέτοιες εποχές το έξοδο για την αγορά ενός βιβλίου φαντάζει πολυτέλεια και έξοδο περιττό. Ας το πούμε από την αρχή, το κόστος αγοράς των δύο τόμων δεν είναι μικρό με τα σημερινά δεδομένα. Δυστυχώς όμως είναι το ελάχιστο σε σχέση με τα έξοδα και τις 1.000 και πλέον σελίδες που έπρεπε να εκτυπωθούν στο εξωτερικό, καθώς οι Έλληνες εκδότες έκριναν το έργο αντιεμπορικό και αρνήθηκαν τήν έκδοσή του. Προσπαθώντας να διευκολύνουμε εκείνους που θα ήθελαν να προμηθευτούν το έργο αυτό, αποφασίσαμε ο κάθε τόμος να πωλείται αυτόνομα. Άρα λοιπόν, πριν μπούμε στα διαδικαστικά τής πώλησης να θυμάστε ότι μπορείτε να αγοράσετε τον κάθε τόμο ξεχωριστά. Για την δική σας διευκόλυνση παρακάτω δημοσιεύουμε τα περιεχόμενα τού κάθε τόμου, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τα λογοτεχνικά σας ενδιαφέροντα.

Όσοι είστε εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και θα “προσγειωθείτε” απευθείας στην σελίδα οπού πωλούνται οι δύο τόμοι. (Παρόλα αυτά ίσως θα ήταν χρήσιμο και για εσάς να δείτε προς το τέλος τής σελίδας κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την παραγγελία, όπως και τα περιεχόμενα των δύο τόμων).

Οι υπόλοιποι δείτε λίγο προσεκτικά τα παρακάτω για να μην δυσκολευθείτε καθόλου στην παραγγελία σας.

Αρχικά πληκτρολογείτε την διεύθυνση www.lulu.com και στην σελίδα που θα εμφανιστεί πατάτε επάνω στο μενού την ετικέτα “Bookstore”.

LULU HOMEPAGE

Θα εμφανιστεί στην οθόνη το βιβλιοπωλείο τής Lulu με ένα παράθυρο αναζήτησης. Προσοχή εδώ, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον την λέξη “Κείμενα” με αυτήν ακριβώς την ορθογραφία, (Το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, τα άλλα μικρά και τόνο στο ι, όλα αυτά φυσικά χωρίς εισαγωγικά). Πατήστε Enter για να ξεκινήσει η αναζήτηση.

LULU BOOKSTORE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε δευτερόλεπτα θα πρέπει να εμφανιστεί η σελίδα με τους δύο τόμους των Κειμένων. Θυμηθείτε εδώ ότι μπορείτε να παραγγείλετε και τούς δύο ή μόνο τον έναν χωρίς υποχρεωτική σειρά. Μπορείτε δηλαδή εάν το κρίνετε σκόπιμο να αγοράσετε τον β’ τόμο, δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσετε από τον α’.

LULU ΚΕΙΜΕΝΑ IN BOOKSTORE

Ας υποθέσουμε ό,τι επιλέγετε τον πρώτο τόμο. Πατάτε επάνω στον τίτλο και ανοίγει η καρτέλα τού βιβλίου.

LULU KEIMENA ΚΡΙΤΙΚΑ Α

Μόλις είστε έτοιμοι πατάτε επάνω στο κουμπί “Add to Cart” και αμέσως θα δείτε ότι στο καλαθάκι επάνω δεξιά στην σελίδα θα εμφανιστεί ο αριθμός 1, δείγμα ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί.

LULU ADD CART

Εάν θέλετε να παραγγείλετε και τούς δύο τόμους, τότε θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία και για τον δεύτερο.

Η παραγγελία σας είναι έτοιμη πλέον και απομένουν τα διαδικαστικά. Για να την ολοκληρώσετε θα πρέπει να πατήσετε επάνω στο καλαθάκι…

LULU Continue to checkout

…και αμέσως μετά επάνω στο “Continue to Checkout”. Στην επόμενη καρτέλα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και έπειτα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής. Η συμβουλή μας είναι να προτιμήσετε το Paypal εάν έχετε βεβαίως λογαριασμό, διαφορετικά θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με κάρτα . Δηλώστε ένα έγκυρο email γιατί εκεί θα έρθουν όλες οι πληροφορίες και οι αποδείξεις για την παραγγελία σας.

Λίγα ακόμη που πρέπει να γνωρίζετε

  1. Τα βιβλία εκτυπώνονται στην Ευρώπη, συνήθως στην Γαλλία.
  2. Για την εκτύπωση χρειάζονται περίπου 3-5 ημέρες.
  3. Έως και τα ελληνικά σύνορα το δέμα σας θα το φέρουν τα Γαλλικά ταχυδρομεία, στο μήνυμα που θα έρθει στο email σας θα υπάρχει το track number για να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία τής παραγγελίας σας.
  4. Από τα Ελληνικά σύνορα και μετά, το δέμα σας είναι στην ευθύνη των ΕΛΤΑ, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την “Αναζήτηση” των ΕΛΤΑ για να δείτε σε ποιο κατάστημα έχει πάει.
  5. Δυστυχώς στις περισσότερες περιοχές τα ΕΛΤΑ δεν φέρνουν το δέμα στην πόρτα σας και θα πρέπει να το παραλάβετε εσείς με την ταυτότητά σας και οπωσδήποτε το track number που σάς έχει στείλει η lulu στο email σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, διευκρίνηση η παρατήρηση επικοινωνείτε μαζί μας στο manostasakos@gmail.com

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα σχόλιο πιο κάτω.

Δείτε τα περιεχόμενα τού κάθε τόμου.

Πρώτος τόμος, περιεχόμενα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΜΟΥ

Δεύτερος τόμος, περιεχόμενα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΟΜΟΥ

5 1 vote
Article Rating
Διαμοιρασμός τού Κειμένου
464Shares
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Τὰ παλαιότερα
Τὰ πλέον πρόσφατα Τὰ πλέον δημοφιλῆ
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης
Δημητρης
6 months ago

Σύνολο 81,47 οι δυο τόμοι.Καλή τιμή για τόσο σπουδαία δουλειά!